Рашисти розпочали приховану мобілізацію в окупованому Генічеську - Хлань

Російські окупанти почали проводити приховану мобілізацію в тимчасово захопленому Генічеську. Про це 26 грудня у Facebook повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

"У тимчасово окупованому Генічеську, який росіяни зробили "центром" області, фактично відбувається прихована мобілізація", - заявив він.

До того ж першими жертвами мобілізації стали місцеві колаборанти. За словами Хланя, їх набрали до так званої поліції, пообіцявши хороші зарплати та умови за "охорону міста".

За його словами, серед колаборантів набрали охочих служити у так званій поліції, пообіцявши хороші зарплати та умови за охорону міста.

Однак тепер їх відправляють чергувати на блокпостах. Також такі поліцейські змушені супроводжувати колони російської техніки.

"Таку колону, яка рухалася до Олешки, накрили українські військові, і "поліцейських" разом із нею", - додав депутат.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЗСУ на Херсонщині знищили близько 50 окупантів та до п'яти одиниць техніки.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті