Радник Залужного допускає переговори з РФ вже після деокупації Запорізької та Херсонської областей

Переговори Києва та Москви можливі як мінімум після деокупації Запорізької та Херсонської областей. Про це сказав радник головнокомандувача ЗСУ  генерал Віктор Назаров в інтерв'ю виданню Spiegel, - пише ZN.UA.

Він зауважив, що Україна більше не буде втрачати свої території, а лише рухатиметься вперед.

Віктор Назаров також підтвердив, що наступ російських окупантів вже триває з середини січня, проте у противника обмежені можливості Як наслідок, росіяни можуть атакувати лише на вузькій ділянці фронту - в Бахмуті. Але й там в окупантів немає навіть тактичного успіху.

При цьому Назаров зауважив, що переговори Києва та Москви - можливі як мінімум після деокупації Запорізької та Херсонської областей.

"Це регіони, які мають вихід до Азовського моря і межують з Кримом. Росія втратить сухопутний коридор. Сам Крим теж опиниться під загрозою. Важливим є і північ Луганської області. Контрнаступ там ускладнить контроль над окупованими територіями Донбасу. Війна переміститься до кордонів РФ. Росіяни намагаються не допустити цього всіма силами", — зазначив генерал.

Як повідомлялося раніше, за словами керівника Офісу президента Андрія Єрмака, росію реально перемогти на полі бою, і Україна це зробить.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті