Путін на тлі боїв у Бєлгородській області заявив, що РФ "намагається зупинити" війну, яка триває вже 9 років

Російський диктатор путін заявив, що росія з "допомогою СВО" намагається зупинити "війну проти нашого народу", яка дев'ять років велася "за кордоном" у Донбасі. Про це 23 травня він заявив під час вручення державних нагород.

"Протягом 9 років Донбас відбиває напад на людей, які там проживають. 9 років противник веде війну проти нашого народу. Нам кажуть, що росія почала війну. Ні, росія за допомогою СВО намагається припинити цю війну проти нашого народу, який через історичну несправедливість опинився за межами нашої Батьківщини", - заявив диктатор.

Також путін розповів, що зараз у РФ відбувається потужна консолідація і "загострення національного почуття". Причому такі заяви російський лідер робить на тлі бойових дій, які в ці дні розгортаються вже на території росії.

"Сьогодні - особливий момент нашої потужної консолідації, загострення нашого національного почуття, бажання зміцнити основи нашої духовності, створити умови у сфері економіки, виробництва, виховання наших молодих людей, щоб забезпечити безумовне майбутнє нашої країни", - додав путін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кремлі "глибоко стурбовані" боями в Бєлгородській області, але Радбез через це збирати не будуть.

Статті

Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Всі статті