Пушилін дав "екс-меру" Донецька Мартинову нову сферу діяльності для реалізації принципу "красти з надлишків"

Ватажок "ДНР" Денис Пушилін знайшов своєму раднику Ігорю Мартинову нове призначення. Про це йдеться в "указі глави ДНР" 30 листопада.

Тепер Мартинов відповідатиме за сферу забезпечення взаємодії з "урядом ДНР" та місцевими "адміністраціями ДНР", а також за сферу житлово-комунального господарства.

Нагадаємо, що до початку "російської весни" Мартинов був директором парку культури та відпочинку ім. Щербакова. У жовтні 2014 року його було призначено окупаційною владою новим "мером" Донецька. При цьому Мартинов не приховував свого принципу "красти з надлишків".
У жовтні 2016 року ватажок "ДНР" Олександр Захарченко (був убитий влітку 2018 року - ред.) звільнив Ігоря Мартинова з "посади" "глави адміністрації" Донецька та призначив його "заступником голови" власної "адміністрації" щодо "питань соціальної політики".
У травні 2019 року Пушилін звільнив Мартинова з "посади" заступника голови "уряду" та призначив його своїм радником.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті