"Прильоти" в район Донецького фізико-технічного інституту: окупанти повідомляють про численні обстріли міста (ФОТО)

В окупованому Донецьку сьогодні вдень, 28 жовтня, повідомляють про обстріл Ворошиловського, Київського та інших районів міста. Відомо про одного постраждалого. Про це пишуть у місцевому сегменті соцмереж та окупаційна "міськадміністрація".

Так, повідомляється про обстріл Ворошилівського району Донецька. "О 14:27 випущено 3 снаряди калібром 155 мм. Повідомляється про прильоти в район Донецького фізико-технічного інституту", - пише так званий "голова адміністрації" міста Олексій Кулемзін, додавши, що дані про постраждалих та руйнування уточнюються.

За його інформацією, о 15:00 зафіксовано обстріл Київського району - випущено 3 снаряди калібром 155 мм. Пізніше Кулемзін повідомив, що внаслідок обстрілів у селищі шахти Бутівка поранення отримав чоловік 1985 р.н.

"По Кіровському та Куйбишевському районам о 15:34 випущено 6 снарядів калібром 152 мм", - також повідомив пізніше Кулемзін.

Крім того, він написав про "прильоти" у Калінінському районі міста на кордоні Донецька та Макіївки. І ще, за його інформацією, Кіровським і Куйбишевським районами о 15:48 випущено ще 5 снарядів калібром 152 мм.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті