Пригожин визнав, що ЗСУ утримують позиції на південному заході Бахмута

Хазяїн російської ПВК "Вагнер" Євген Пригожин підтвердив, що сили ЗСУ перебувають на південно-західній околиці Бахмута в "районі садів". Так він відповів на запитання своєї прес-служби, яка розмістила цей запис у телеграм-каналі 4 червня.

Раніше він заявляв, що "вагнерівці" повністю захопили Бахмут. 

"Так, на жаль, така інформація є, що з якоїсь причини підрозділи, які повинні були перебувати в садах, у яких ми щодня зазнавали втрат, але утримували цю територію... Але на сьогоднішній день є інформація, що там уже виставлено пости ЗСУ. А якщо це так, то чекайте наступних кроків", - сказав Пригожин.

Як повідомлялося, заступник міністра оборони Ганна Маляр заявила, що найманці російської приватної військової компанії "Вагнер" ще повністю не вийшли з Бахмута, вони проводять інструктаж для новоприбулих військових РФ.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті