Попри заборону Пасічника, асортимент алкоголю для рашистів на окупованій Луганщині вражає. Є лише питання ціни

Попри заборону окупаційної влади, асортимент алкоголю в деяких магазинах окупованої Луганщини вражає, і рашистським військовим він цілком доступний. Про це, розмістивши відповідне фото, повідомив Телеграм-канал "Трибун. Схід" 1 квітня.

"Асортимент алкогольних напоїв в одному з магазинів населеного пункту біля окупованого Сєвєродонецька, – сказано в повідомленні. – Раніше окупаційна влада писала про так званий сухий закон на Луганщині".

Уточнюється, що, за словами самих місцевих мешканців, купити алкоголь – не проблема. В магазинах пропонують трохи вищу вартість від вказаної на цінниках і продають, попри заборону.

Раніше повідомлялось, що "прибухувати" заборонили майже на всій окупованій території Луганщини. Список тих, кому "можна", значно коротший.

Раніше також повідомлялось, що у Кадіївці ще до заборони Пасічника через неадекватну поведінку рашистам окупаційна влада заборонила продавати алкоголь.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті