Польща залучить майже 500 військових для пошуку російської ракети на кордоні з Україною

Польща залучить військових для пошуку російської ракети або її уламків на кордоні з Україною, яка залетіла на територію країни 29 грудня. Про це повідомляє Оперативне командування Польщі в Twitter.

"30 грудня у Люблінському воєводстві проводитиметься наземний пошук можливих елементів об’єкта, який вчора порушив повітряний простір Польщі. До пошуків будуть залучені близько 480 бійців WOT", - сказано у повідомленні.

Буде залучено військових з 2-ї Люблінської бригади територіальної оборони та 19-ї бригади територіальної оборони річки Буг.

Як зазначили військові - метою обшуку буде остаточне підтвердження того, що жоден елемент російської ракети не залишився на території Польщі. Діяльність військових відбуватиметься на південний схід від Замостя. Місцевих мешканців попросили з розумінням поставитись до пошуків.

Нагадаємо, 29 грудня російські окупанти запустили по Україні понад 150 повітряних цілей, у тому числі і ракети.Під час атаки стало відомо, що повітряний простір Польщі порушив невідомий об'єкт. Пізніше з'ясувалося, що то була російська ракета, яка знаходилася в повітряному просторі країни близько 3 хвилин.

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті