Під Куп'янськом знайшли 5 загиблих, які підірвалися на міні під час евакуації ще у травні

2 жовтня до поліції надійшло повідомлення, що в полі в селі Василенкове Куп'янського району Харківської області знайдено п'ятеро загиблих людей. Вони ще у травні намагалися евакуюватися до Харкова, але загинули, вибухнувши на російській міні. Про це у Facebook повідомив начальник слідчого управління Нацполіції Харківської області Сергій Болвінов.

Серед загиблих – 41-річний Ярослав, 18-річний Іван, 19-річний Микита, 20-річний Олексій та 50-річна Людмила.

"Ці 5 людей - мешканці Куп'янська, які намагалися самостійно евакуюватися до Харкова на автомобілі ще 6 травня, але дорогою наткнулися на російську міну", - написав Болвінов.

Як раніше повідомлялося, автомобіль "Укртелекому" підірвався на міні на Сумщині - є загиблий та поранені.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті