Після атаки дронів на Київ і область одна людина загинула та 12 дістали поранення

Одна людина загинула та 12 отримали поранення різного ступеня тяжкості внаслідок нічної атаки ворога у Києві та Київській області. Про це повідомляють прес-служби міської та обласної військових адміністрацій.

У столиці загинула жінка та сім людей було поранено у Голосіївському районі міста, де уламки влучили у багатоповерховий будинок.

Крім того, внаслідок падіння уламків у різних районах Києва зафіксовано загоряння, руйнування об’єктів житлового і нежитлового фонду, пошкодження автомобілів.

У Київській області через падіння уламків ворожих безпілотників пошкоджені кілька багатоповерхівок, травмовані пʼятеро людей. Дві з них доставлені до лікарні. Інші від госпіталізації відмовилися.

Також уламками зачепило кілька автомобілів та нежитлових приміщеннь.

За даними начальника поліції Київщини Андрія Нєбитова, в результаті нічної атаки ворожих дронів пошкоджень зазнали 17 житлових об’єктів. Переважна більшість пошкоджень в оселях – розбиті стіни, вікна, двері та меблі

Як повідомлялося, вночі 30 травня РФ вчинила чергову повітряну атаку на Київ. У різних районах міста на обох берегах зафіксовано падіння збитих безпілотників. Загалом з північного та південного напрямків зафіксовані пуски 31 дрона. Знищені 29 БпЛА.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті