Петиція про позбавлення мандатів нардепів от ОПЗЖ набрала необхідну кількість голосів

Петиція на сайті президента України "Позбавлення мандату всіх депутатів від ОПЗЖ у Верховній Раді" за два дні назбирала більше 25 тисяч голосів.

"Прошу Президента України звернутися до Верховної Ради з проханням розглянути постанову щодо позбавлення мандатів всіх депутатів від "Опозиційної платформи – За життя" у Верховній Раді", - йдеться в тексті петиції.

Зазначається, що представники ОПЗЖ ще до початку повномасштабного вторгнення активно пропагували "рускій мір", неодноразово відвідували москву і зустрічалися з представниками російської влади. 

Крім того, після наступу росії представники ОПЗЖ або втекли за кордон, або ніяк не проявляли себе у допомозі Україні. Навпаки – серед них – головні колаборанти та зрадники. Серед найпомітніших фігур – кум путіна Віктор Медведчук, його друг Тарас Козак та Ілля Кива.

"Зрадників не повинно бути в українському парламенті", - зазначають автори петиції.

Як повідомлялося раніше, повідомлено про підозру трьом колаборантам з Луганщини, в тому числі двом депутатам-"ОПЗЖшникам".

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті