Переселенці із Луганщини можуть скористатися підтримкою міжнародних організацій - Гайдай

Міжнародні гуманітарні організації пропонують українцям фінансову допомогу. Про це повідомив голова Луганської військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

За його словами, крім державної фінансової допомоги, українці можуть скористатися підтримкою відомих міжнародних організацій.

"Пропонується разова або щомісячна допомога на строк до 3 місяців – з розрахунку від 2220 до 2500 гривень на кожного члена сім’ї на місяць", - повідомив він.

Після подання заявки за 1-6 тижнів кошти надходять до учасників програм. Їх можна отримати як на особисті банківські рахунки, так і готівкою в державних банках чи на Укрпошті.

"На сьогодні вже близько мільйона українців скористалися допомогою від різних міжнародних програм. Зараз активні чотири програми, що реалізуються спільно з Урядом України. Їх мета – підтримка внутрішньо переміщених осіб та громадян, яким сьогодні найважче, - написав Гайдай.

Як повідомлялося раніше, протягом тижня понад 850 переселенців із Попасної отримали гуманітарку за допомогою пересилання "Укрпоштою"https://www.ostro.org/ua/lugansk/society/news/643100/.

Статті

Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Всі статті