Оновлене укриття почало працювати в одному з дошкільних закладів Запоріжжя

В одному з дошкільних закладів Запоріжжя почало працювати оновлене укриття. Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв в Телеграм 19 березня.  

"Продовжуємо розширювати мережу міських захисних споруд. Оновлене найпростіше укриття тепер є і в дошкільному закладі №231 "Малинка", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що після капітального ремонту, проведеного за кошти місцевого бюджету, найпростіше сховище закладу перетворилось на функціональний безпечний простір, де комфортно перебувати і дітям, і дорослим.

Наразі укриття має великий попит серед місцевого населення. За потреби воно може вмістити понад 270 людей. 

Під час повітряних тривог сховище слугує прихистком мешканцям навколишніх будинків та працівникам дошкільного закладу, бо з вихованцями працюють дистанційно.

Раніше повідомлялось, що у Запоріжжі почав працювати евакуаційний шелтер для маломобільних людей, а в Оріхові та Гуляйполі - нові мобільні укриття.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті