Окупанти повідомили про відсутність води у частині Луганська, Лутугиному й Первомайську

Окупаційна влада традиційно повідомила про відсутність водопостачання в населених пунктах, окупованих з 2014 року, цього разу згадавши частину Луганська, міста Лутугине та Первомайськ. Про це з посиланням на "державне підприємство "Луганськвода" повідомили сепаратистські ЗМІ.

"У Луганську 1 травня ... для проведення ремонтних робіт припинено подачу води споживачам вулиць 3-тя Донецька, 4-та Донецька, Братів Палкіних, 21-ша - 24-та Лінія", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що водопостачання також відсутнє в Лутугиному і Первомайську, причому в Первомайську причиною цього є аварійна ситуація в системі енергопостачання на насосній станції "Вежа".

Повідомляючи про відсутність води, місцева влада попросила жителів "...з розумінням поставитися до цієї ситуації".

Раніше повідомлялося, що окупанти на Луганщині традиційно нагадали про відсутність води. Цього разу – в селищах Брянки та на вулицях Луганська.

Раніше також повідомлялося, що інформувати про відсутність води на староокупованій Луганщині для "влади" стало щоденною "традицією"

Статті

Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Всі статті