Окупанти випустили Нікополем 40 снарядів – є постраждалий

Російські окупанти в ніч на 20 листопада випустили по житлових кварталах Нікополя щонайменше 40 снарядів. Про це у Telegram повідомив голова військової адміністрації Дніпропетровської області Валентин Резніченко.

"Росіяни знову били по Нікопольщині. Накрили вогнем із РСЗВ та важкої артилерії чотири громади - Червоногригорівську, Мирівську, Марганецьку та Нікопольську. Найбільше дісталося Нікополю. По житлових кварталах протягом ночі вдарило не менше 40 російських снарядів", - повідомив.

Внаслідок обстрілу постраждав 59-річний чоловік. Йому надали допомогу, а зараз він уже лікується вдома. Також Резніченко уточнив, що пошкоджено 20 багатоповерхових та приватних будинків, господарські споруди, автомобілі, гуртожиток профтехучилища, газопроводи та лінії електропередач.

Зазначається, що обстріл викликав три пожежі - спалахнули квартира, машина та гараж. Рятувальники оперативно ліквідували загоряння. В решті громад, на щастя, обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що загарбники обстріляли дві громади на Дніпропетровщині із РСЗВ.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті