Окупанти випустили по Миколаєву 9 ракет та потрапили по готелю з ТЦ (ФОТО)

Російські загарбники вранці 14 липня випустили по Миколаєву 9 ракет, які вразили цивільні об'єкти. Про це повідомляє голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

"Вранці, 14 липня, Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу. За попередньою інформацією по обласному центру випущено 9 ракет із зенітно-ракетної системи С-300. Наразі відомо про пошкодження двох навчальних закладів, об'єкта транспортної інфраструктури та готелю. Одна людина поранена. Попередньо без жертв. Детальна інформація уточнюється", - написав чиновник.

Також Кім зазначив, що ударною хвилею та уламками було пошкоджено будівлю торгово-розважального центру навпроти готелю. Наразі комунальники продовжують прибирати наслідки обстрілу.

Нагадаємо, що раніше про обстріл Миколаєва повідомив голова міста Олександр Сенкевич. На той момент уже було відомо про влучення в об'єкти цивільної інфраструктури.

Статті

Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Всі статті