Окупанти атакували передмістя Запоріжжя: ППО знищила "шахіди", але є загроза повторної атаки

Російські окупанти вдарили по передмістю Запоріжжя. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух в "Телеграмі" ввечері, 2 листопада.


"Ворог атакував передмістя Запоріжжя. Перебувайте в укриттях під час тривоги! Дотримуйтесь правил безпеки", - пише він.
"Нещодавно мешканці деяких районів міста чули вибухи. На цей час на території Запоріжжя прильотів не зафіксовано. Є інформація про атаку передмістя. Також працює наша протиповітряна оборона. Військові повідомляють, що всі шахіди, що летіли в напрямку Запоріжжя, знищено. Інформація уточнюється. Бережіть себе. Є загроза повторної атаки", - написав Купртєв.

Нагадаємо, що одразу у кількох регіонах України вранці 31 жовтня пролунали вибухи внаслідок ракетного удару рашистів. Вибухи роздалися у Києві, Харкові та Запоріжжі, а також у Ківровоградській, Полтавській, Черкаській, Львівській, Київській, Вінницькій та Житомирській областях.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті