"Знайди свою квартиру": в Рубіжному окупанти оприлюднюють списки квартир, у які заселяють сторонніх (ФОТО)

У Рубіжному окупаційна "адміністрація" продовжує оприлюднює списки квартир, у які заселяє сторонніх людей – тепер по проспекту Переможців, 39 (його рашисти знову перейменували в "Кірова". – "ОстроВ"). Фото відповідного оголошення із списком квартир опублікував Телеграм-канал "Rubizhne_1896" 26 жовтня.

"Собственникам этих квартир в течение 10 календарных дней со дня размещение уведомления необходимо явиться в "администрацию" города Рубежное (управление ЖКХ) для согласования вопроса по вселению в эти квартиры", – пишуть окупанти.

Раніше повідомлялось, що в Рубіжному окупаційна адміністрація "офіційно" заселяє сторонніх осіб у порожні квартири, а в селищах між Сватовим і Кремінною виселили всіх мешканців, заселивши будинки окупантами.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті