На ґанку власного будинку у селі на Сумщині загинув 16-річний хлопець - МВС

У селі Великописарівської громади на Сумщині 26 жовтня загинув 16-річний хлопець. Про це повідомив очільник МВС України Ігор Клименко у своєму Телеграм-каналі.

"16-річний хлопець загинув унаслідок обстрілу села Пожня на Сумщині. Близько 13:00 ворожа артилерія накрила загиблого прямісінько на ґанку власного будинку", - сказано в повідомленні. 

Зазначається, що також знищені приватні будинки місцевих мешканців. 

Загиблий був онуком колишнього багаторічного директора Пожнянської школи Володимира Заруби й приїхав допомоги дідусеві по господарству. Про це повідомив редактор газети "Перемога" з Сумської області Олександр Моцний у Facebook.

"Загинув онук мого доброго старшого друга, шанованої, дорогої моєму серцю людини, колишнього багаторічного директора Пожнянської школи Володимира Миколайовича Заруби. Це не перший удар долі. Не так дано у Володимира Миколайовича після хвороби померла дружина, біль від втрати якої він ледве пережив. Потім не стало доньки. А от тепер - онука, який приїхав у село допомагати дідусю. Володимир Миколайович зараз ледве ходить через хворобу ніг." - цитує Моцний колегу Олексія Пасюгу, редактора великописарівської газети "Ворскла", який особисто знав загиблого.

Раніше повідомлялось, що на Сумщині через російський обстріл загинула 13-річна дівчинка.

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті