На Луганщині загарбники не припиняють обстрілювати Невське, поранено чоловіка – ОВА

Війська РФ обстріляли деокуповане село Невське на Луганщині, в результаті поранено мирного жителя. Про це повідомив начальник ОВА Артем Лисогор 2 жовтня у Телеграмі.

За його словами, першу допомогу пораненому надали військові, після чого бригадою екстреної медичної допомоги чоловіка доправили до лікарні на Донеччині. Його госпіталізовано з мінно-вибуховою травмою, вогнепальними осколковими пораненнями підборіддя та грудної клітини.

Лисогор додав, що упродовж доби загарбники намагались йти у наступ поблизу Макіївки, але були зупинені Силами оборони.

Крім того,   ворог завдав авіаційні удари по Білогорівці. По цьому населеному пункту війська РФ били також з артилерії та мінометів.

Начальник ОВА додав, що у більшості населених пунктів так званої "ЛНР" медична допомога цивільним вкрай обмежена, тому що лікарні зайняті пораненими військовими РФ, а співробітники поліклінік долучені до роботи у госпіталях.

"Тому шириться практика надання відповідних послуг у приватних медичних центрах. Звертатися-то людям кудись потрібно. Щоправда, медичне обслуговування там коштує недешево", - зазначив Лисогор.

Як повідомлялося, в окупованому Біловодську на Луганщині припинили надавати медичну допомогу цивільному населенню.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті