На фронті протягом доби відбулось 59 бойових зіткнень - Генштаб ЗСУ

На фронті протягом доби відбулось 59 бойових зіткнень. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ 10 листопада у вечірньому зведенні.

Зазначається, що загалом ворог завдав 1 ракетний та 46 авіаційних ударів, здійснив 36 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

На Куп’янському напрямку ворог вів штурмові дії в районах Синьківки, північно-східніше Петропавлівки, Іванівки Харківської області та Стельмахівки Луганської області, де наші воїни відбили 7 атак.

На Лиманському напрямку ворог за підтримки авіації вів безуспішні штурмові дії в районах Новоєгорівки та Серебрянського лісництва Луганської області.

На Бахмутському напрямку наші захисники відбили 10 атак окупантів в районах  Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області.

На Авдіївському напрямку ворог за підтримки авіації вів штурмові дії східніше Новокалинового, Степового, Авдіївки, Сєверного, південніше Тоненького Донецької області. Тут Силами оборони відбито 21 атаку.

На Мар’їнському напрямку ворог за підтримки авіації вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де українські воїни відбили 13 атак.

На Шахтарському напрямку загарбники за підтримки авіації вели безуспішні штурмові дії біля Старомайорського Донецької області.

На Запорізькому напрямку ворог вів штурмові дії поблизу Роботиного Запорізької області, успіху не мав. Завдав авіаційного удару в районі Новоданилівки Запорізької області.

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку.

Як повідомлялося, Єрмак не знає, коли закінчеться війна, але "все може бути дуже раптово".

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті