Байден у Польщі оголосить про новий пакет допомоги Україні – Білий дім

Президент США Джо Байден у Польщі наголосить, що США підтримуватимуть боротьбу України проти агресії росії "стільки, скільки потрібно". Про це заявив під час брифінгу координатор Ради національної безпеки Білого дому зі стратегічних комунікацій Джон Кірбі, - пише УНІАН.

На запитання, чи збирається Байден оголосити про новий пакет військової допомоги Україні, коли приїде до Польщі, Кірбі відповів натяками: "Президент ясно дасть зрозуміти, що Сполучені Штати продовжуватимуть підтримувати Україну стільки, скільки потрібно".

Кірбі додав, що залишить цю конкретику самому Байдену. "Я не випереджатиму його слів. Звісно, я залишу всю конкретику президенту США", - сказав він.

Напередодні Білий дім офіційно підтвердив, що американський глава має намір найближчим часом відвідати Польщу. Окремо західна преса писала, що президент США анонсує новий пакет військової допомоги Україні.

З цього приводу польська делегація навіть відвідувала Вашингтон.  Втім, жодної конкретики щодо цього жодна з країн не давала.

Також ЗМІ поширювали чутки про нібито зустріч Байдена з Зеленським, однак український президент заявив, що його ніхто не запрошував. 

Приїзд Байдена до Польщі відбудеться напередодні річниці вторгнення РФ в Україну.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті