До штурмових бригад «Гвардії наступу» вже подано майже 9 тисяч заявок - МВС

До штурмових бригад «Гвардії наступу» вже подано майже 9 тисяч заявок. Про це Міністерство внутрішніх справ України повідомляє у Фейсбуці.

«Найактивніше добровольці користуються сайтом, через який за кілька днів кампанії вже отримано майже 7900 анкет. Безпосередньо до поліцейської бригади «Лють» добровольці відправили понад 2000 заявок. До штурмових бригад Національної гвардії, яких представлено найбільше, подано понад 4500 заявок, долучитися до бригади прикордонників «Сталевий кордон», станом на зараз, є понад 1200 бажаючих», - йдеться в повідомленні.

Спілкування з добровольцями та запис до нових підрозділів МВС відбувається й у звичних для громадян Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП), які найбільш наближені до всіх громад на всій території країни. Через ЦНАПи всього надійшло понад 5000 звернень, а подано заявок добровольців - понад 1000.

У МВС нагадали, що доброволець, який хоче приєднатися до «Гвардії наступу», може подати відповідну анкету на сайті, де представлені всі бригади, які комплектуються.

Також там представлений список ЦНАПів, або інший варіант - є телефон «гарячої лінії», на якій можна проконсультуватися та отримати інформацію, куди прийти.

Як повідомлялося, штурмові бригади «Гвардії наступу», набір до яких Міністерством внутрішніх справ був оголошений 2 лютого, мають стати у стрій вже 1 квітня.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті