Модульні котельні, які рашисти завезли до Северодонецька, можуть підживлювати тільки кілька будинків - Стрюк

У тимчасово окупованому Северодонецьку на Луганщині місцеве населення продовжує страждати через відсутність опалення. Про це розповів законний мер міста Олександр Стрюк в ефірі телеканалу "Еспресо".

"Ситуація залишається досить складною. Останнім часом трошки пожорсткішали умови для пересування: обмежуються переміщення між містами, видаються додаткові перепустки. Продовжуються вскриття квартир, розселяються військові, а також завезених людей з Луганська та інших окупованих територій", - повідомив Стрюк.

Він констатував, що гуманітарна ситуація у Северодонецькій громаді важка: модульні котельні живлять лише декілька будинків.

"Світло працює на неповній потужності, тільки освітлення. Вода є тільки на перших-других поверхах", - розповів Стрюк.

Як повідомлялося раніше, голова Луганської ОВА Сергій Гайдай не виключає новий масштабний наступ росіян на Луганщині

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті