Мер Харкова повідомив, що у місті зруйновані усі трансформаторні підстанції

Ракетними ударами по Харкову 22 березня росіяни зруйнували усі трансформаторні підстанції міста. Пошкоджень зазнала також місцева теплоелектроцентраль. Про це заявив мер Харкова Ігор Терехов у етері національного телемарафону 24 березня, - повідомило "Громадське радіо".

За його словами, ситуація з енергопостачанням у місті залишається складною — наразі заживлено 40% житлових будинків. До відновлювальних робіт залучили працівників «Харківобленерго», «Укренерго» та місцевих комунальників.

Також він повідомив, що наразі в усіх житлових будинках міста відновили водопостачання, а опалення запрацювало у 60% домів. Терехов також розповів, що питання про евакуацію з міста у разі подальших обстрілів нині не стоїть: таке рішення, за його словами, кожен ухвалює індивідуально.

Як повідомлялося, компанія ДТЕК через російські обстріли повідомила про застосування екстрених та стабілізаційних відключень у Кривому Розі та Одесі.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті