"Мені випала честь": стало відомо, хто з луганських зрадників очолив список "Единой России"

Ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник очолив список путінської партії "Единая Россия" в самопроголошеній республіці. Про це він написав у своєму Телеграм-каналі 2 серпня.

"Мені випала честь очолити партійний список "Единой России", - написав Пасічник.

Окупаційні ЗМІ повідомили, хто ще з луганських зрадників опинився в лідерах списку.

За Пасічником у складі першої п'ятірки йдуть секретар луганського регіонального відділення "Єдиної Росії" Денис Мірошниченко, член генради партії Віктор Водолацький, сенатор РФ від "ЛНР" Ольга Бас і "депутат народної ради ЛНР" Зінаїда Надьон.

Уточнюється, що Денис Мірошниченко отримав підозру за організацію псевдореферендуму в Луганській області, він перебуває під санкціями України, ЄС, Канади, Швейцарії, Австралії, Японії та Нової Зеландії.

Як повідомляє джерело "ОстроВа", Зінаїда Надьон, уродженка Одеської області, багато років керувала підприємством "Луганськмлин" і 2014 року стала на бік російських окупантів. Перебуває під санкціями ЄС, України, Великої Британії, Канади, Швейцарії, Японії.

Ще одна зрадниця Ольга Бас перебуває під санкціями України, ЄС і Швейцарії. У 1995 році вона стала суддею Ленінського районного суду в Луганську, у 2002 році - суддею кримінальної палати апеляційного суду Луганської області. З 2013 року викладала в Національній школі суддів України. У 2014 році активно підтримала окупантів.

Раніше повідомлялося, що під егідою "Единой России" росіяни знищують ціле покоління українців у промисловому масштабі: планують "перевиховати" ще 10 тисяч українських дітей.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті