Медведєв записав керівництво України в "законні цілі РФ" і розмірковує, чи не вдарити по лідерах країн НАТО

Екс-президент РФ Дмитро Медведєв назвав військово-політичне керівництво "законними військовими цілями" для російських агресорів. Про це він написав у себе в Телеграм.

Окрім військових збройних сил України та військової техніки "до легальних військових цілей" він відніс об'єкти цивільної інфраструктури: "мости, транспортні станції, дороги, об'єкти енергетики, заводи та майстерні, які хоча б частково виконують військові замовлення".

Окремим пунктом як мету російської агресії він виділив "військово-політичне керівництво країни-противника".

Колишній президент РФ поставив питання, чи можна вважати законною метою збройні сили, військову та цивільну інфраструктуру країн НАТО, а також їх керівництво.

"Чи можна вважати постачання величезного обсягу озброєнь Україні нападом на Росію? І відповідно, чи є законними військові цілі Північноатлантичного блоку", - пише він.

При цьому Медведєв не уточнив, який закон дозволяє невмотивовану агресію проти суверенної держави. Умовчав він і про те, як можна напасти на Росію, якщо на неї ніхто не нападав і не планував.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті