У Литві збирають 5 млн євро на радари ППО для України: за шість годин вже є півмільйона євро

У Литві на підтримку України розпочали збір на п’ять радарів протиповітряної оборони, які хочуть закупити і передати Збройним силам України. Про це повідомив координатор збору, засновник і ведучий інтернет-телебачення «Laisvės TV»  Андрюс Тапінас у Twitter. 

"Литовці знову піднімаються, щоби підтримати Україну! 4 найбільші організації підтримки поєднують зусилля, щоб купити сучасні радари ізраїльського виробництва для захисту українського неба. Ми розраховуємо зібрати не менше 5 млн. євро на 5 радарів. Приєднуйтесь до справи. Давай радар!", - написав він.

Пізніше він написав, що за перші 6 годин вже зібрано 500 000 євро.

 

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті