Китай і росія заявили про неможливість обговорення врегулювання ситуації в Україні без участі Москви

Заступник міністра закордонних справ РФ Михайло Галузін і спеціальний представник Китаю з питань Євразії Лі Хуей заявили, що врегулювання війни в України неможливе без урахування російських інтересів. Про це повідомляє "Еспресо" з посиланням на Reuters 3 березня.

Як повідомляється, посол Китаю зустрівся з Галузіним під час його другої поїздки до Європи з метою сприяння політичному врегулюванню української кризи, яка охоплює низку сусідніх країн та головних союзників.

"Відбувся дуже активний і ґрунтовний обмін думками на тему української кризи", - йдеться в заяві російського МЗС.

Згідно з повідомленням, на зустрічі китайські та російські сторони зазначили, що будь-яке обговорення політико-дипломатичного врегулювання нібито неможливе без участі росії та врахування її інтересів у сфері безпеки.

Нагадаємо, раніше Китай відреагував на ядерні погрози путіна

Як повідомлялося, Китай в ООН зажадав зупинити військову допомогу Україні і згадав про Мінські угоди

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті