Концерн Hyundai розглядає варіанти припинення роботи у росії – Reuters

Південнокорейський автоконцерн Hyundai Motor Company розглядає варіанти призупинення діяльності в рф, у тому числі продаж свого заводу в цій країні. Про це з посиланням на джерела в автомобільній промисловості пишуть південнокорейські ЗМІ, - повідомляє Reuters 18 жовтня.

"Багато заводів у росії призупинили виробництво та звільнили працівників через брак високотехнологічного обладнання через санкції та відтік західних виробників після того, як москва ввела збройні сили в Україну 24 лютого, – пише газета Dong-a Ilbo. – Hyundai Motor нещодавно представила керівництву звіт, в якому аналізує свої майбутні перспективи в росії через складні умови роботи".

Підкреслюється, що Hyundai Motor призупинила роботу на своєму російському заводі в березні, а нормативна документація компанії показала, що вона не продавала автомобілі в країні в серпні та вересні.

Уточнюється, що Hyundai Motor не був доступний для коментарів, коли Reuters зв’язався з ним.

"Хоча все ще незрозуміло, що Hyundai буде робити зі своїм заводом у росії, Hyundai має багато факторів, щоб фактично вийти з росії, наприклад, фінансова ситуація та її відносини з росією та Сполученими Штатами", – цитує видання аналітика Korea Investment & Securities Кім Джин У.

Раніше повідомлялось, що киргизькі банки перестали обслуговувати карти російської платіжної системи "Мир".

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті