Коли контрнаступ почнеться, росія його відчує - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський на пресконференції на саміті G7, який завершується в Хіросімі, не став ділитися деталями про майбутній контрнаступ ЗСУ, - повідомляє телеграм-канал ВВС/ Русская служба.

Зокрема, кореспондентка Бі-бі-сі Тесса Вонг запитала президента Зеленського, коли і де Україна почне свій контрнаступ.

"Коли буде наш контрнаступ, Росія це відчує", - відповів Зеленський.

За словами Зеленського, бойові частини української армії, які пройшли підготовку з військовими НАТО, повністю готові, але командування чекало ще деяких надходжень, зокрема, бронетехніку.

Кореспондентка Бі-бі-сі також запитала Зеленського про майбутні поставки в Україну винищувачів F-16 - напередодні США дозволили їхній експорт з інших країн. Президент України висловив упевненість, що Київ отримає ці літаки.

"Я не можу вам сказати, скільки - це не секрет, ми дійсно не знаємо", - сказав Зеленський.

Як повідомлялося, президент США Джо Байден під час пресконференції на полях саміту G7 у Японії розповів про свої очікування щодо майбутнього контрнаступу ЗСУ.

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті