Кадиров клянеться Аллахом: "у криваво-вогненному місиві зароджується нова росія", а путін рятує "свідоме людство"

Рамзан Кадиров розродився монологом про своє бачення "нової росії", заявивши, що щасливий жити саме в той час, коли росія заливає світ кров'ю. Відповідну промову він опублікував у своєму телеграм-каналі 1 березня.

"Клянуся Аллахом, я безмірно радий, що живу в цей час! – написав Кадиров. – …Я схиляюся до думки тих, хто вважає його історичним, що визначає майбутнє становище росії на політичній карті світу. Моя оцінка того, що відбувається, може здивувати або шокувати декого на перший погляд, але час зараз реально щасливий. Чому? По-перше, тому що він настав би в будь-якому випадку. І тоді на чолі країни міг би виявитися не путін, що рятує величезну багатонаціональну країну і заодно все свідоме людство, а який-небудь ліберальний слимак".

На думку Кадирова, зараз "...у криваво-вогненному місиві зароджується нова росія".

Раніше повідомлялося, що Кадиров заявив, що має намір конкурувати з Пригожиним і створити чеченську ПВК після закінчення "каденції".

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті