Ідентифікації отримувачів пенсій та соцвиплат в "Ощадбанку": у Мінреінтеграції заявили про важливі зміни

Для отримувачів пенсій термін для ідентифікації у "Ощадбанку" буде продовжено до кінця січня 2024. Про це повідомляє Мінреінтеграції 15 липня. 

"Нещодавно внутрішні переселенці почали отримувати смс-повідомлення від Ощадбанку про те, що до 1 вересня потрібно пройти ідентифікацію у відділеннях банку. Вчора 14 липня це питання стало предметом обговорення на Координаційному штабі з питань ВПО під головуванням Віцепрем’єрки Ірини Верещук", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, члени Коордштабу домовились про те, що:

- Ощадбанк припинить (https://oschadbank.ua/news/do-uvagi-vnutrisno-peremisenih-osib-2) зазначену смс-розсилку;

- для отримувачів пенсій термін для ідентифікації продовжити до кінця січня 2024;

- для отримувачів виплат ВПО ідентифікацію взагалі не застосовувати (оскільки термін виплат обмежено 6 місяцями).  Наразі Мінсоцполітики напрацьовує проєкт відповідних нормативних змін, які будуть прийняті найближчим часом, - зазначають у мінестерстві.

Як повідомлялося раніше, Голова правління Громадського холдингу "ГРУПА ВПЛИВУ" Тетяна Дурнєва, розповіла про те, хто з переселенців не/зможе отримати соціальні виплати згідно постанови Кабміна щодо змін у порядку  призначення виплат на проживання для внутрішньо переміщених осіб з 1 серпня 2023 року.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті