Гуманітарний хаб для переселенців з Луганщини почав працювати в Чернівцях (ФОТО)

Гуманітарний хаб для ВПО з Луганської області почав працювати в місті Чернівці. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у своєму Телеграм-каналі 24 жовтня.

"У Чернівцях відкрили гуманітарний хаб для переселенців з Луганщини", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що хаб працює за адресою: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 7 (приміщення ЦНАПу) з вівторка по суботу з 10:00 до 15:00.

У повідомленні також зазначається, що з жовтня ВПО будь-якої громади області можуть звертатися для отримання гуманітарної допомоги у найближчий до них штаб.

"Нові гугл-форми – єдині для переселенців з Луганщини, що зараз мешкають у будь-якій області", – сказано в повідомленні.

Для отримання допомоги "Укрпоштою" треба заповнити гул-форму за посиланням,

для отримання безпосередньо в хабі – за посиланням.

Підкреслюється, що форма заповнюються на кожну внутрішньо переміщену особу окремо (в тому числі і на дітей) один раз; тим, хто заповнював форму реєстрації будь-якої громади раніше, цю форму заповнювати не потрібно.

Раніше повідомлялось, що видавати допомогу переселенцям з Луганщини почали в штабі Гірської громади у Полтаві.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті