Губернатор Бєлгородської області заборонив вмикати сигнал тривоги ночами. Тому що "вдома безпечніше"

Глава Бєлгородської області РФ В'ячеслав Гладков повідомив про двох постраждалих унаслідок обстрілу в ніч на 26 березня. При цьому він підтвердив: влада спеціально не вмикала сигнал ракетної небезпеки, - пише Телеграм-канал "Настоящее Время".

"Зроблено це було для того, щоб хтось після отримання сигналу не вискочив на вулицю, не сів у машину і не почав рух. Ми всі розуміємо, що перебування на вулиці під час ракетного обстрілу набагато небезпечніше, ніж перебувати вдома", - пояснив губернатор свою "ініціативу".

Як повідомлялося, за два тижні в Бєлгороді було знищено 452 військових армії РФ.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті