Форум народів, держави яких виникнуть на території нинішньої РФ, ухвалив маніфест-план реконструкції постросії

Учасники Форуму вільних народів постросії, який працює у Гданську (Польща) 23-35 вересня, ухвалили «Гданський маніфест», який є планом реконструкції постросії. Маніфест закликає росіян розпочати «активну боротьбу за звільнення».

«Закликаємо жителів Карелії, Інгрії , Кенігсберга (Балтійської Республіки), Лапландії, Смаландії , Новгорода, Пскова, Біармії / Помор'я, Комі та всіх сусідніх регіонів - розпочати активну системну боротьбу за власне звільнення і деокупацію від імперського режиму», - йдеться у Маніфесті.

«Сьогодні питання стоїть вже не в тому, чи відбудеться повна та незворотня Деколонізація РФ зі звільненням її корінних народів, східнослов'янських областей та переважно російських регіонів від імперського кремлівського центру чи ні. Питання вже навіть стоїть не в тому КОЛИ саме це станеться … І навіть не ЯК саме це станеться … , а ЩО БУДЕ ДАЛІ. Яким буде спільне майбутнє Європи та вільних незалежних держав ПостРосії ? - стверджують учасники Форуму.

«Є тільки одна правильна відповідь: Європа (ЄС, включно з Україною як

повноправним членом) спільно зі Сполученим Королівством повинні взяти

на себе відповідальність та лідерство не лише в історичній місії визволення та Деколонізації корінних народів та східнослов'янських регіонів нинішньої РФ, а й у Реконструкції держав постросійського простору », - зазначається у «Гданському маніфесті» .

23 вересня у Гданську (Польща) відкрився Третій Форум вільних народів по постросіі . Він триватиме до 25 вересня. Цьогорічний Форум є тематичним. На ньому обговорюються «європейський шлях та самовизначення незалежних держав постросійського простору Балтії та Скандинавії». У центрі уваги знаходяться: Інгрія , Карелія, Кенігсберг, а також Смаландія (Смоленський край), Псков, Новгород, Помор'я, Лапландія (Мурманська область) та Комі.

Зокрема, розглядаються сценарії мирної, ненасильницької та контрольованої сецесії Росії, незалежності та успіху незалежних держав постросійського простору.

Відеотрансляцію Форуму ви можете переглянути ТУТ.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті