Екс-президент росії Мєдвєдєв погрожує Гаагському суду ударом ракетою "Онікс"

Колишній президент росії Дмитро Мєдвєдєв виступив з "ініціативою" нанести ракетного удару по будівлі Міжнародного карного суду в Гаазі, використавши сверхзвукову ракету "Онікс". Про це він написав у своєму телеграм-каналі вранці 20 березня.

Коментуючи рішення Гаазького суду стосовно ордеру на арешт диктатора путіна, Мєдвєдєв заявив, що суддям треба "уважніше дивитися в небо". Також у цьому дописі він назвав США "Піндостаном".

"Очевидно, що надійшла максимально жорстка вводна з того самого Піндостану. Зрозуміло, що практичної цінності ніякої, але дякую, що згадали. А ось наслідки для міжнародного права будуть жахливими... Судді МКС роздухарилися марно. Дивіться, мовляв, ми хоробрі, не обісрались підняти руку на найбільшу ядерну державу. На жаль, панове, всі ходять під Богом та ракетами. Цілком можна уявити точкове застосування гіперзвукового «Онікса» з Північного моря з російського корабля по гаазькій будівлі суду. Його не збити, на жаль. І суд – лише убога міжнародна організація, а не населення країни НАТО. Тому й війну не розпочнуть. Побояться. І шкодувати ніхто не буде. Отже, громадяни судді, уважно дивіться у небо", - пригрозив Мєдвєдєв.

Як повідомлялося раніше, 17 березня суд у Гаазі видав ордер на арешт путіна

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті