Екс-нардеп Ківа розповідає в РФ, що бомбити українців – це богоугодна справа

Екс-народний депутат Верховної Ради від ОПЗЖ Ілля Ківа розповідає в Росії, що бомбардувати енергетичні об'єкти в Україні – це богоугодна справа. Про це він сказав в ефірі програми "Велика гра" на Першому каналі.

"Якщо ти на фронті і потрапив туди з примусу, тому що тебе мобілізували, а твоя родина перебуває в холоді та голоді, і ти знаєш, що їй ніхто не допоможе, воювати величезного бажання немає. А коли ти знаєш, що віру, якій ти хрещений, попрали та осквернили, з'являються сумніви, а чи все ти робиш правильно. І ось тоді може виникнути просвітлення", - сказав він.

За словами екс-нардепа, рано чи пізно "український народ повстане".

"Потрібно лише дати їм цю можливість. Разом ми зробимо богоугодну справу, ми ж завжди говоримо, що з нами Бог. І заради нашої віри та нашого майбутнього ми переможемо", - додав він.

Як повідомлялося раніше, російський піп в ефірі православного телеканалу "Спас" заявляє, що геноцид та винищення цілого народу – богоугодна справа.

Раніше Ілля Ківа звернувся до президента країни-агресора путіну за громадянством та політичним притулком.

Ківу рішенням Верховної Ради України було позбавлено депутатського мандату. Також йому було оголошено підозру у державній зраді.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті