Дубль Сікана дозволив "Шахтарю" розгромити "Минай" в УПЛ

Донецький "Шахтар" у перенесеному матчі 9-го туру Української Прем'єр-Ліги розгромив "Минай" з рахунком 4:1. Про це 28 лютого повідомляє "ОстроВ".

Донеччани зі стартового свистка почали активно атакувати ворота господарів, і на 8 хвилині досягли свого. Тарас Степаненко головою переправив м'яч у ворота після подачі з кутового. На 15 хвилині подвоїв перевагу "гірників" Данило Сікан, який на ближній штанзі скористався передачею від Матвієнка.

Гравці "Минаю", хоч і рідко переходили центр поля, все ж таки створювали небезпечні моменти біля воріт Трубіна. Тим дивніше, що донеччани пропустили після помилки голкіпера – Анатолій на 31 хвилині пропустив під собою м'яч після дальнього удару Воробчака.

А потім забивали лише футболісти "Шахтаря". Спочатку на 40 хвилині Судаков із пенальті забив третій м'яч донеччан. І вже у другій половині зустрічі Сікан оформив дубль, прицільно пробивши у нижній кут воріт Бандури.

Фінальний свисток зафіксував перемогу "Шахтаря" з рахунком 4:1. Завдяки цій перемозі донеччани скоротили відрив від "Дніпра-1" до двох очок.

Українська Прем'єр-ліга, 9 тур

"Минай" - "Шахтар" 1:4 (1:3, 0:1)

Голи: 0:1 Степаненко (Судаков), 8; 0:2 Сікан (Матвієнко), 15; 1:2 Воробчак (Гечев), 31; 1:3 Судаков, 40; 1:4 Сікан (Зубков), 60.

Нагадаємо, раніше у 2023 році "гірники" у драматичному матчі обіграв "Ренн" і вийшов у 1/8 фіналу Ліги Європи.

Статті

Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Всі статті