Друга батарея ЗРК Patriot уже прибула до України з Німеччини - ЗМІ

Друга батарея ЗРК Patriot уже прибула з Німеччини до України. Військові, які працюватимуть із нею, пройшли відповідну підготовку на початку грудня. Про це повідомляє "Еспрессо" з посиланням на канал German Aid to Ukraine, який відстежує допомогу Україні від Німеччини.

Повідомляється, що йдеться про другу батарею Patriot, яку в жовтні пообіцяв передати Україні федеральний канцлер Олаф Шольц.

Комплекс Patriot складається зі станції управління вогнем, станції радіолокації, 8 пускових установок і, ймовірно, близько 60 ракет.

Нагадаємо, раніше канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що цього року в Україні запрацює другий комплекс ППО Patriot. 

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті