Дороги до Авдіївки під обстрілами. Керівник МВА розповів про напружену ситуацію у місті - під завалами лишаються люди

Вночі був масований артобстріл Авдіївки, також протягом ночі війська РФ хаотично били по старій та центральній частинах міста. Загиблих та поранених минулої доби не було. Про це в ефірі нацмарафону повідомив начальник МВА Віталій Барабаш, - пише "Суспільне".

Біля 21:02, 27 травня, був авіаракетний удар по місту, по дорозі.

"Намагалися вони (військові РФ — ред.) бити по логістиці. Виїжджали три буси волонтерів, які розвантажувалися у місті. Повертались й, мабуть, їх помітили, після того був авіаракетний удар. Вони врешті виїхали", — розповів Барабаш.

За добу було 22 масованих обстріли та близько 200 обстрілів по позиціях українських військових навколо Авдіївки. Також армія РФ, за словами Барабаша, завдала шість авіаракетних ударів по місту за добу — три по території Авдіївського коксохімзаводу, решта — по території міста.

Під завалами багатоквартирних будинків лишаються люди, яких не можуть дістати через відсутність спецтехніки. "Її неможливо завести в місто. До 20 км дороги до міста перебувають під обстрілом", — уточнив керівник Авдіївської громади.

Статті

Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Країна
12.04.2024
15:51

Іпотечна програма "єОселя": шанс на житло, який не всім по кишені

Головна особливість програми – це можливість придбати житло в іпотеку під 3-7% терміном на 20 років з мінімальним внеском 20%. Подібних умов ще ніколи не було на іпотечному ринку України, тому не дивно, що програма користується популярністю.
Всі статті