До закінчення слідства офіційна влада РФ не може робити заяв про зв'язок терористів ІДІЛ з Україною, але Путін уже все сказав - Пєсков 

Путін до закінчення слідства у справі про теракт у "Крокусі" звинуватив Україну в причетності до вбивства мирних жителів. Це випливає з відповіді спікера російського диктатора Дмитра Пєскова на запитання, чи допускають у Кремлі зв'язок ісламістів з українським керівництвом, на чолі якого стоїть єврей Володимир Зеленський. 

"Ще раз повторю, поки триває слідство, якась офіційна влада не може собі дозволити робити якісь заяви з цього приводу. Хоча я вам рекомендую перечитати заяви президента Путіна, які він зробив за останні два дні", - дав зрозуміти прессекретар Путіна, що в Кремлі в "результатах" слідства не сумніваються.

Як повідомлялося раніше, Путін однозначно звинуватив Київ у причетності до теракту в Підмосков'ї. За його словами, терористи нібито намагалися сховатися на території України. Жодних підтверджень цим заявам, крім слів Путіна, російська сторона не надала.   

Щодо зв'язку єврея Зеленського з ісламістами, затятими антисемітами, Пєсков заявив, що президент України - "єврей своєрідний там, який проявляє симпатії та тяжіє до націоналістичного духу, що просякнувся керівництвом Київського режиму". Ця заява спікера Кремля також не підтверджується реальними фактами. 

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті