До окупованого Маріуполя приїжджав "Путін" лише на 40 % схожий на справжнього російського диктатора - японські дослідники

Японські експерти в галузі розпізнавання облич та ідентифікації за голосом дійшли висновку, що теорія про двійників Володимира Путіна, які замінюють його на публічних заходах, набирає популярності. Цю інформацію опублікував британський таблоїд The Sun.

Проаналізувавши різні виступи Путіна за допомогою сучасних технологій штучного інтелекту, японські експерти дійшли висновку, що в російського президента, ймовірно, є щонайменше два двійники.

Одного з двійників було ідентифіковано як "справжнього" Путіна, який був присутній на параді на Красній площі в травні 2023 року. Порівнявши риси обличчя цього Путіна з тим, який проїхав Кримським мостом на автомобілі Mercedes у грудні 2022 року, японські експерти виявили лише 53% схожості.

Ще меншу схожість - лише 40% - було виявлено між "парадним Путіним" і президентом, який відвідав Маріуполь у березні 2023 року. На відеозаписах, показаних по державному телебаченню, цей Путін проїжджає зруйнованим містом, оглядає будмайданчик житлового комплексу, розмовляє з мешканцями, заходить у трикімнатну квартиру, де, як стверджується, дає вказівки віцепрем'єру Марату Хуснулліну.

Схожість між рисами обличчя Путіна в Маріуполі і Путіна на Кримському мосту становила лише 18%, - стверджують японські дослідники. Проведений ними на основі штучного інтелекту аналіз "однозначно вказує" на ймовірність існування щонайменше двох двійників Путіна.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті