До Німеччини прибули танки Abrams для навчання українських військових - Пентагон

США перекинули до Німеччини танки Abrams для навчання українських військових. Про це 15 травня під час брифінгу заявив офіційний представник Пентагону Патрік Райдер.

"Я можу підтвердити, що 31 танк М1 Abrams прибув до Німеччини", - заявив він.

За його словами, їх використовуватимуть для підготовки до подальшого навчання українських танкістів. Наші ж бійці прибудуть для проходження тренувань протягом кількох наступних тижнів.

Також Райдер ще раз наголосив, що ці танки не потраплять на фронт - їх використовуватимуть виключно для навчання українських військових.

Нагадаємо, раніше міністр оборони США спрогнозував, коли танки Abrams потраплять в Україну.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті