Діти - переселенці робили "чарівні сніжинки" на майстер-класі в Старобільському хабі на Закарпатті

Майстер-клас "Чарівна сніжинка" відбувся для дітей-переселенців, здебільшого з Луганської області, у Старобільсокму хабі у Сваляві на Закарпатті 9 грудня. Про це повідомила журналістка "ОстроВа".

"Мами робили сніжинки з таким самим ентузіазмом, як і діти", - каже Євгенія Цукур, переселенка із Сєвєродонецька, яка провела майстер-клас.

Сніжинки виготовляли, намотуючи на картонний каркас пряжу обраних відтінків. А потім несли додому, щоб прикрасити святкові ялинки.

Тим часом діти того віку, в якому ще важкувато засвоїти цей процес, чекали на старших братів та сестер у дитячому просторі "Kinder hub". Згодом до них приєдналсь і старші - з готовими сніжинками. 

Раніше повідомлялось, що вихованці реабілітаційного центру з Закарпаття провели час за іграми у просторі "Kinder hub", який організували переселенці з Луганщини.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті