Кількість жертв російського обстрілу по гуртожитках Харкова зросла до 19 загиблих

Кількість загиблих внаслідок ракетних ударів російських окупантів по Харкову 17−18 серпня зросла до 19 людей. Про це заявив начальник Нацполіції у Харківській області Володимир Тимошко, - повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Продовжується розбір завалів у Слобідському районі, можемо вважати, що під завалами перебувають ще дві людини… ще ми вважаємо, що там (у Салтівському районі - ред.), швидше за все, людей немає», — сказав Тимошко.

За його словами, наразі відомо про 15 загиблих та 20 поранених у гуртожитку в Салтівському районі та чотирьох (з яких одна дитина) загиблих і 22 поранених у Слобідському районі. Таким чином, загальна кількість загиблих внаслідок ракетних ударів по двох гуртожитках збільшилася до 19 осіб.

Нагадаємо, що пізно ввечері 17 серпня війська рф завдали ракетного удару по Салтівському району Харкова. Повністю зруйновано житлову триповерхову будівлю. Попередньо удар було завданий ракетами Іскандер. У ДСНС повідомили, що серед загиблих — люди похилого віку з інвалідністю.

Вранці в четвер, 18 серпня, росіяни завдали ще одного удару по Слобідському району Харкова, постраждали гуртожиток і адміністративна будівля, почалася велика пожежа.

У п'ятницю, 19 серпня, у Харкові оголошено жалобу на згадку про загиблих внаслідок масованих ракетних ударів, завданих російськими окупаційними військами по місту ввечері 17 серпня та вранці 18 серпня.

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті