"Адміністрація" напівзруйнованого Рубіжного, на яке окупанти періодично "роняють" бомби, рекомендує жителям харчуватися тунцем та індичкою

Окупаційна "адміністрація" Рубіжного на Луганщині, в якому відсутня робота і нормальне постачання продуктами, але на яке водночас окупанти періодично "роняють" бомби, рекомендує жителям харчуватися тунцем, індичкою і свіжими фруктами. З відповідних "рекомендацій" розпочав інформування жителів Телеграм-канал окупаційної "адміністрації" 15 квітня.

"На сніданок та обід вживайте білкову їжу. Наприклад, знежирений сир, індичку, консервований тунець, яєчний білок або каші", - сказано в повідомленні.

Звертаючись до жителів напівзруйнованого (а в деяких мікрорайонах - повністю зруйнованого) міста, окупанти стверджують, що "дотримання принципів здорового харчування під силу кожному", і що "найкраще для здорового травлення харчуватися 5 разів на день разом із перекусами, роблячи невеликі перерви між прийомами їжі". Також вони радять "щодня намагатися з'їдати хоча б по одному свіжому фрукту та овочу".

Одну з рекомендацій окупантів виконати цілком посильно - "обмежити споживання цукру в раціоні", адже завдяки "перевагам" окупації споживання цукру в раціоні мешканців міста і так обмежене.

"Без цукру ваші рецептори почнуть відчувати смак продуктів більш насиченим і яскравим, а організм почуватиметься краще вже за тиждень", - ідеться також в інформації.

Тим часом 12 квітня з окупованого Рубіжного повідомляли про обстріл і загиблих, пізніше "адміністрація" міста повідомила про одного загиблого і шістьох поранених.

Окупанти вже щонайменше двічі з січня "кидали" на місто з літаків свої бомби

Щодо способу життя та соціального захисту мешканців міста, яким рекомендують збалансовано харчуватися, - у багатогодинній черзі до паспортного столу в окупованому Рубіжному померла жінка.

Навіть військові окупаційної армії перебувають у шоці, знімаючи та коментуючи власні злочини в Рубіжному: "Дивись, яка вулиця... Вся... Апокаліпсис. Ой бляха..."

Крім того, через відсутність грошей на зарплату окупанти намагаються заохочувати комунальників у Рубіжному "гарячими обідами".

Також у Рубіжному росте кладовище, де лежать сотні невпізнаних загиблих.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті