З окупованого Рубіжного повідомляють про обстріл: мінімум 6 загиблих

В окупованому Рубіжному обстріляно район так званої спецкомендатури, з міста повідомляють про мінімум шістьох загиблих 12 квітня. Про це з посиланням на місцеві пабліки та власні джерела пише Телеграм-канал "Трикутник"

"Рубіжне. Прилетіли "касети" в податкову та пенсійний, є жертви та поранені. Дуже схоже на провокацію з боку русопітеків. Попередньо, відомо про шістьох загиблих", - йдеться в повідомленні.

Сепаратисьські пабліки також пишуть про "роботу ППО" й "осколки". 

В одному з чатів повідомляють, що мешканців обстріляного району не пускають додому через ризик підірватись на міні. 

"Всі ми знаємо про "внештатные сходы авиабомб", яких в Рубіжному було щонайменше два. Здається, що "мальчікі в трусіках" знову начудили, але в цей раз не обійшлося без жертв", - пише також "Трикутник".

"На Линьові (приватний сектор поруч із районом, про який іде мова. - "ОстроВ") також прилетіло, згорів будинок", - повідомили пізніше.

На "офіційних" окупаційних ресурсах коментарі щодо даної ситуації поки що відсутні.

Раніше повідомлялось, що після "сходження" авіабомби окупантів у Рубіжному евакуйованих мешканців тримають разом.

Раніше також повідомлялось, що росіяни "впустили" на приватний сектор окупованого Рубіжного авіабомбу "ФАБ-250" 8 січня 2024 року.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті