У січні більше трьом тисячам луганчан надали продуктові набори в хабі Сєвєродонецької громади в Дніпрі

У січні більше трьом тисячам луганчан надали продуктові набори в хабі Сєвєродонецької громади в Дніпрі. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм.

"У січні більше трьом тисячам луганчан надали продуктові набори в хабі Сєвєродонецької громади в Дніпрі. У розташованому по просп. Калнишевського, 27-К, хабі упродовж місяця видано 3 222 продуктових набори, 203 пакунки підгузок та 76 гігієнічних дитячих наборів. Одяг собі та рідним обрали 117 ВПО.  При гуманітарному осередку працює Управління соціального захисту населення та ЦНАП. Функціонує цифровий хаб. Надаються послуги з пенсійних питань", - йдеться у повідомленні.

Представники обласної служби зайнятості, служби правопорядку та ювенальної поліції, медичних закладів громади, гуманітарних і правозахисних громадських організацій та волонтери готові надати допомогу нашим переселенцям

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті