У росії готуються відбирати майно за "фейки про армію і СВО"

Законопроєкт про конфіскацію майна за "фейки" про армію внесуть до Держдуми РФ у понеділок Про це заявив спікер нижньої палати російського парламенту В'ячеслав Володін, повідомляють росЗМІ.

За його словами, законопроєкт дасть змогу "конфісковувати гроші, цінності або інше майно, що використовуються або призначені для фінансування злочинної діяльності проти безпеки Російської Федерації", а також позбавляти почесних звань за "фейки" про армію, заклики до "екстремістської" діяльності, "дискредитацію" ЗС РФ та ін. 

Про це Володін повідомив у зв'язку з "необхідністю покарання негідників, зокрема діячів культури, які підтримують нацистів, ллють бруд на нашу країну, солдатів і офіцерів, які беруть участь у СВО".

Нагадаємо, у Держдумі заявили, що "ухвалили всі необхідні закони для повної інтеграції нових регіонів у правове поле РФ".

Як повідомлялося, депутат Держдуми РФ погрожує відібрати у США Аляску, натякає і на втрату Техасу. 

Також нагадаємо, що заклики депутата Держдуми знищувати незгодних із політикою Путіна офіційно визнані нормою. 

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті